Prag Sightseeing Tur

Prag Sightseeing Tur

Pris fra 238 kr

Denne guidede tur i Prag, også kaldet “Byen med de hundrede tårne”, er den perfekte mulighed for at opleve det meste af Prag på under 3 timer. Nyd en tur med sightseeing rundt i Prag.

Højdepunkter:
- Nyd den ultimative sightseeingtur i Prag
- Se alle de store seværdigheder
- Tag turen med en personlig guide

Du vil se The Estates Theatre (Stender Teateret) i den gamle bydel, teatret der var vært ved premieren på W. A. Mozarts Don Giovanni. Vi passerer herefter Nationalteateret, nyder den fantastiske panorama udsigt ud over Prag, Prag Slottet og Karlsbroen. Så tager vi videre til Powder Gate, Wenceslas Pladsen, den nye bydels centrum, så Charles Pladsen og det berømte Dansehus.

Herefter krydser vi Jirasek Bridge og fortsætter vores tur i Lesser Kvarteret domineret af Saint Nicholas Kirken. Her starter vores gåtur langs Prag Slottet, vi ser Saint Vitus Katedralen hvor de Tjekkiske Kronjuveler er gemt. I Lobkowicz Paladset kan du nyde en lækker kop kaffe i den smukke historiske café. Efter kaffepausen vender vi tilbage til Lion’s Court, hvor vi krydser den jødiske bydel, langs den ældste synagoge i Europa helt frem til den gamle Rådhusplads, en af de ældste markedspladser i Prag med dens historiske Rådhus og verdensberømte Astronomiske ur.

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 3 timer. 

Hvilke sprog findes turen på?
Engelsk, spansk, fransk, italiensk eller tysk.  

Billetter:
Voksen (10+)
Barn (0-9)

Vigtig information:
- Denne tur foregår med bus og til fods, så vi anbefaler passende fodtøj og tøj til alt slags vejr.
- Der er ingen måltider eller drikkevarer med i prisen.

 

Fantastisk 4.5

4.5 2 kundekommentarer
Meget smuk by

Byen er utrolig smuk. Kun et minus: vi havde bestilt engelsk guide men fik guide der både guidede på spansk og et meget dårligt engelsk. Desværre virkede det som om guiden gik ud fra at vi vidste noget om landet/byen, men vi vidste intet. Alligevel udviklede turen sig til en god oplevelse med frokost med smuk udsigt og en dejlig sejltur.
Tak for en god dag.

Mette, Fredericia
MAN, 30 JUN 2014
4.5
Enkelt og effektivt

Tak for en god Sightseeing og Dinner Cruise - alt gik som planlagt og som vi ønskede. Firmaturen blev en succes. Pragbilletter.dk er en nem og overskuelig måde at tilrettelægge turen.

Bjarne, Copenhagen
TIR, 08 OKT 2013
4.5

Bestil billetter

Dato
Prag Sightseeing Tur Info

Prag Sightseeing Tur
Mød venligst op på denne adresse 10 min. før afgang:
Gray Line/Bohemia Departure Booth
Národní Trida 38
110 00 Prag

Info

Prag Sightseeing Tur
Dagligt kl. 10.00

Vejviser

Vejviser
Nærmeste metro er Národní Trida

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv