Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til sightseeing og oplevelser i Prag

Velkommen til PragBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Prag. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing og guidet ture i Prag, opleve det berømte sorte teater og Laterna Magika, nyde Prag om natten, tage med til en ølsmagning, pub crawl eller opleve Prag fra en Segway. Eller hvad med en bustur til Theresienstadt eller gå på opdagelse på alle Prags smukke pladser med en lokalkendt guide? Find din næste oplevelse i Prag her!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Prag Sightseeing Tur Plus

3.9 (20)
Fra kr 311
Prag Sightseeing Tur PLUS er uden tvivl en fantastisk sightseeing tur, hvor du vil opleve alle de historiske steder i Prag med bus, båd og også til fods! Denne tur er nok den mest givende introduktion til det smukke Prag vi kan tilbyde dig!

Turen starter med bus, hvor vi passerer Estates Theatre (Stender Teateret) hvor W.A. Mozarts Don Giovanni åbnede. Herfra fortsætter turen langs National Theatre til Smetana Embankment, hvor du kan beundre den fantastiske panorama udsigt over Prag Slot og Karlsbroen. Herefter kører vi til den gamle og nye bydel, og ser Wenceslas Square der ligger i hjertet af skønne Prag. Efter Wenceslas Square krydser vi Charles Square, og ser Dansehuset der er beliggende ved floden. Vi vil derefter krydse floden for at nå Lesser Quarter, domineret af Saint Nicholas Church.
Umiddelbart efter starter vi vores rundtur på Prag Slot (til fods), vi passerer Sankt Vitus Katedralen, Old Royal Palace og St. George-klosteret for til sidst at nå helt frem til de gamle Slotstrapper. Vi går tilbage til Karlsbroen (til fods), hvor du vil høre et ord eller to om dens statuer.

Herefter vil vi gå ombord på et mindre krydstogtskib, som kan tage os steder, de store krydstogtskibe kan ikke komme, f.eks. Devil’s Stream kanalen. Små forfriskninger vil blive serveret på cruiset der tager ca. 45 min.

Efter krydstogtet går vi henover Clementinum (til fods) og til Old Town Square (til fods), hvor det berømte astronomiske ur befinder sig, dateret helt tilbage fra 1410!

Turen slutter på Old Town Square!

Vigtig information:
-Turen starter dagligt kl. 15.00.
-Turens varighed: 3 ½ time.
-Børnebilletter: fra 1 til 9 år gammel.
-Denne tur foregår med bus og til fods, så vi anbefaler passende fodtøj og tøj til alt slags vejr.
-Turen guides på Engelsk, Spansk, Fransk, Italiensk eller Tysk.
-Der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.
-Prag Sightseeing Tur Plus slutter på Old Town Square.

Åbningstider

Dagligt kl. 15.00
Bestil nu

Rigtig God: 3.9 – 20 Anmeldelser

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 3 timer 30 minutter

Vejviser

Prag Sightseeing Tur Plus

Adresse
Mød venligst op på denne adresse 10 min. før afgang: Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida 38 110 00 Prag

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.