Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Følg Mozarts fodspor: En guidet tur

Hvordan og hvorfor gik Mozarts musik lige i hjertet på alle i Tjekkiet? Turen her giver dig svarene. På denne guidede tur besøger du de steder i Prag, hvor Wolfgang Amadeus Mozart gjorde store indtryk, der har varet ved til i dag. Mens du følger hans fodspor gennem byen, lærer du, hvorfor borgerne i Prag bød ham velkommen, og hvorfor de elskede ham så meget!

Højdepunkter

- Se teatret hvor Don Giovanni havde premiere
- Besøg de steder, hvor Mozart boede under sine ophold
- Se kirken hvor et requiem blev holdt til ære for Mozart
- Træd ind i musikudstillingen i The Czech Museum
- Tag dig tid til at beundre orglet i Strahov Monastery

Hvad kan jeg forvente?

De fleste, der elsker klassisk musik, ved sikkert, at Mozart boede i Wien i mange år og også døde der. Selvom hans talent blev taget fra verdenen alt for tidligt - i en alder af 35 - formåede han at have kæmpe indvirkning på klassisk musik og komponister, der blev berømte efter ham. Hvad nogle måske ikke ved, er, at Mozart også brugte meget tid i Prag. Og på denne tur besøger du vigtige steder i Prag, mens du lærer mere om Mozart og hans liv.

Du begynder turen til fods, hvor du går igennem den gamle by og stopper ved The Golden Angel og The Estates Theatre. Det var på The Estates Theatre, at verdenspremieren på Don Giovanni fandt sted den 29. oktober 1787. Undervejs ser du adskillige steder, hvor Mozart boede under sine ophold i Prag.

Efterfølgende hopper du på sporvognen og rejser til Lesser Town for at se musikudstillingen på The Czech Museum, hvor du lærer mere om tjekkisk klassisk musik. Derefter rejser du med kabelbanen til Petrins for at se tårnet. Du går herefter til The Strahov Monastery. Der ser du, hvor Mozart sad og improviserede ved orglet i kirken, på samme dag som premieren på Don Giovanni. Ved Hradcany Square og Lesser Town stopper du op undervejs for at se de huse og steder, hvor Mozart afholdt koncerter.

Turen slutter ved St. Nicholas kirken, hvor et requiem blev afholdt den 14. december 1791 som en ode til Mozart - blot ni dage efter han døde. Det var også et symbol på Tjekkiets sorg over hans pludselige død. Og med en nation, der elskede ham så højt, så undrer man sig ikke over hvorfor. 

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur.

Billetkategorier

Voksen (11+)
Barn (3-10)
Spædbarn (0-2): Gratis.

Hvad er ikke med i prisen?

- Frokost.
- Transport til og fra dit hotel.

Bestil
Fra 314 kr

ons, 29 maj 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 3 timer

Hvad er med i prisen?

- Adgang til The Czech Museum of Music.
- Transport med kabelbanen.
- En guide.

Vejviser

Følg Mozarts fodspor: En guidet tur

Adresse
Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida 38 110 00 Prag

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.