Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til sightseeing og oplevelser i Prag

Velkommen til PragBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Prag. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing og guidet ture i Prag, opleve det berømte sorte teater og Laterna Magika, nyde Prag om natten, tage med til en ølsmagning, pub crawl eller opleve Prag fra en Segway. Eller hvad med en bustur til Theresienstadt eller gå på opdagelse på alle Prags smukke pladser med en lokalkendt guide? Find din næste oplevelse i Prag her!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Traditionel Tjekkisk Aften

3.8 (5)
Fra 501 kr
Denne Traditionelle Tjekkiske Aften med middag finder sted i hjertet af Prag, også selvom haven og restauranten hvor arrangementet foregår, mere ligner noget der ligger udenfor Prag i det tjekkiske naturlandskab.

Der er en uforglemmelig aften i vente, med traditionel tjekkisk gæstfrihed og masser af sjov. Haven og restauranten er stedet hvor vi fejrer den slovakiske og tjekkiske dans.

Baren er åben hele aftenen (Du kan drikke så meget godt tjekkisk øl, vin og sodavand, som du vil), og der serveres en tjekkisk traditionel 3-retters menu, mens du nyder den særlige atmosfære.

I løbet af aftenen vil du ikke kun blive underholdt, du vil også høre lidt om tjekkiske traditioner og du har mulighed for at deltage i lidt sjov og ballade (kun hvis du vil!). Så kom med og lad os hylde Tjekkiet, Prag, musik, dans, mad og øl!

Vigtig information:
-Dagligt kl. 19:00. Mød op på adressen senest 18:45
-Varighed: 2 ½ time.
-Åben bar og 3-retters menu er inkl. i prisen.
-Turen starter og slutter på Národní Trida (Street) 38, 110 00 - Traditionel Tjekkisk Aften!

Åbningstider

Daglig kl. 19

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 2 timer 30 minutter

Vejviser

Traditionel Tjekkisk Aften

Adresse
Venligst mød op på denne adresse kl. 19:15 Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida(Street) 38 110 00 Prag Herfra vil der være transport til Traditionel Tjekkisk Aften og middag.

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.