Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til sightseeing og oplevelser i Prag

Velkommen til PragBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Prag. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing og guidet ture i Prag, opleve det berømte sorte teater og Laterna Magika, nyde Prag om natten, tage med til en ølsmagning, pub crawl eller opleve Prag fra en Segway. Eller hvad med en bustur til Theresienstadt eller gå på opdagelse på alle Prags smukke pladser med en lokalkendt guide? Find din næste oplevelse i Prag her!

  • Over 3,3 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Prag Cykel Sightseeing

4.7 (3)
Fra kr 189
Prag Cykel Sightseeing er en enestående cykeltur op og ned af de fantastiske sidegader i Prag. På turen vil du kunne nyde al den skønhed og mangfoldighed denne europæiske perle har at tilbyde.

Du vil se noget af Prags enestående arkitektur, herunder mange berømte seværdigheder, mens du cykler igennem de fantastiske sidegader, som Prag er berømt for. I turen er inkluderet et lille hvil i ca. 30 minutter ved en pub langs Moldau-floden!

Cykelturen gennem Prag vil altid ske i et meget behageligt tempo, så alle, selv dem der ikke er vant til at cykle, kan deltage. Din guide vil under hele turen sørge for alt går godt og alle nyder turen.

Vigtig information:
-Varighed: 2 timer.
-Turen vil være på engelsk.
-Børnebilletter: Ingen børnebilletter, deltagere skal være fyldt 15 år.
-Alle cyklister skal have være i en sådan fysisk form at de skal kunne klare belastninger såsom gå op og ned af trapper uden hjælp.
-Turen afgår i alt slags vejr, sol eller regn! Så husk passende tøj
-På turen vil du blive ledsaget af erfarne guider der vil hjælpe dig i løbet af turen, og de vil fortælle om Prags historie og kultur, samt sikre en god og sikker Prag Cykel Sightseeing.
-Denne tur starter og slutter på Prag Cykel Sightseeing!

Åbningstider

Dagligt kl. 10:30, 13:30 og 16:300

Live guide

Varighed: 2 timer

Vejviser

Prag Cykel Sightseeing

Adresse
Citybike-Prague: Králodvorska 5, Prag 1

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.