Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Don Giovanni - Dukketeater

4.2 (55)

Nyd den berømte opera Don Giovanni, som er skrevet af en af verdens mest talentfulde komponister nogensinde: Wolfgang Amadeus Mozart. Denne optæden finder sted på The National Marionette Theater i Prag, og det er en ægte tjekkisk specialitet - og en fornøjelig oplevelse for hele familien!

Højdepunkter

- Oplev det berømte tjekkiske marionetteater
- Nyd en opera for hele familien
- Lyt til den vidunderlige musik af Mozart

Hvad kan jeg forvente?

Når man hører navnet Don Giovanni, kommer nogle måske til at tænke på den fiktive karakter, Don Juan - de to navne lyder også ens. Det er dog helt med vilje, da Don Giovannis karakter er baseret på legenderne om Don Juan: I denne opera er Don Giovanni en ung, arrogant og promiskuøs adel, som misbruger og forager alle omkring ham. Det værste er, at han er ligeglad med konsekvenserne og de mennesker, han sårer i processen - lige indtil han møder noget, som han ikke kan snyde, undvige eller dræbe.

Wolfgang Amadeus Mozart, komponisten bag dette musikalske mesterværk, havde allerede sat en forestilling op i Prag før denne. Det var i 1787, og det var en anden opera, Figaros bryllup. Byen blev forelsket i Mozarts musik og ønskede mere. Derfor komponerede Mozart Don Giovanni specifikt til Prag. Han var også personligt med til at afvikle verdenspremieren den 29. oktober 1787 på The Estates Theatre. 

The National Marionette Theatre præsenterer hermed denne strålende opera i en anderledes version ved hjælp af klassiske høje marionetdukker, stilfulde skiftende kostumer og originale sceneeffekter. Forestillingen præsenteres i den originale italienske libretto skrevet af Lorenzo Da Ponte, som var en af Mozarts kære venner. Det er en helt unik måde at fortælle historien på og på grund af marionetdukkerne og talenterne bag, er denne opsætning af operaen lavet, så alle kan være med!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med til teatret. 

Billetkategorier

Voksen (11+)
Barn (3-10)
Spædbarn (0-2): Gratis. 

Åbningstider

Venligst tjek kalenderen for dato og tid.

Hvad er ikke med i prisen?

- Mad og drikke.

Bestil nu

Fantastisk: 4.2 – 55 Anmeldelser

Bestil
Fra 226 kr

lør, 28 jan 2023

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 2 timer

Vejviser

Don Giovanni - Dukketeater

Adresse
Žatecká 98/1 110 00 Josefov

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.