Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til sightseeing og oplevelser i Prag

Velkommen til PragBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Prag. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing og guidet ture i Prag, opleve det berømte sorte teater og Laterna Magika, nyde Prag om natten, tage med til en ølsmagning, pub crawl eller opleve Prag fra en Segway. Eller hvad med en bustur til Theresienstadt eller gå på opdagelse på alle Prags smukke pladser med en lokalkendt guide? Find din næste oplevelse i Prag her!

  • Over 3,3 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Black Light Theatre

4.0 (133)
Fra kr 199

Et besøg i Black Light Theatre i Prag er en farverig og fantastisk oplevelse, et ægte og traditionelt tjekkisk arrangement midt i hovedstaden Prag. Black Light Theatre er et sted, hvor den mondæne verden bliver transformeret til en ude-af-denne-verden oplevelse.

Højdepunkter

- Oplev det berømte Black Light Theatre
- Nyd traditionel tjekkisk teater
- Få dine billetter i din e-mail

Hvad kan jeg forvente?

Black Light Theatre Srnec er det eneste originale ‘black light’-teater i Prag. Et sted hvor en mondæn verden bliver transformeret til en surrealistisk oplevelse uden ord med levende objekter, uvorne dyr og både synlige og ikke-synlige skuespillere, som vil sørge for, at du aldrig glemmer disse 90 minutter fyldt med grin og interaktivt sjov.

Kom og se det første ’black light’-teater skitse, der nogensinde er lavet. Kom og lyt til musikken komponeret af grundlæggeren af selve teateret.

Siden 1961 er forestillingerne på Black Light Theatre Srnec blevet fremvist på fem kontinenter og næsten 90 festivaller rundt om i hele verdenen. Gå ikke glip af chancen for at se kompagniet på deres hjemmescene i hjertet af Europa.

Træd ind i denne fantastiske verden af farver. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med.

Hvor lang tid varer showet?
Showet varer 1 time og 30 min. 

Vigtig information

-Mød venligst op ved Black Light Theatre i god tid til at finde dine pladser osv. Sent ankommende vil først blive lukket ind når der opstår en passende pause. 
-Ændring af repertoire kan ske med kort varsel. 

Billetkategorier

Voksen (10+)
Barn (2-9)

Åbningstider

Dagligt kl. 20:00

Fantastisk: 4.0

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spring køen over

Varighed: 1 timer 30 minutter

Vejviser

Black Light Theatre Srnec

Adresse
Palace Savarin, Na Příkopě 10, Prag 1

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.