Sightseeing

Her kan du købe dine sightseeing billetter i Prag, og bl.a. opleve byture rundt i Prag, Prag by night, Prag fra en Segway,Karlstein Borgen, Theresienstadt, Prags Jødiske bydel og meget, meget mere - kun fantasien sætter grænser!

Sightseeing
 
Theresienstadt

Theresienstadt

3.0
(1)

Køb dine billetter til vores fuldt guidede tur fra Prag til Theresienstadt her. Terezin (Theresienstadt) var en berygtede koncentrationslejr under Anden Verdenskrig, og ligger lidt udenfor Prag!

Fra 358 kr
Prag Sightseeing Tur

Prag Sightseeing Tur

4.5
(2)

Vores Prag Sightseeing Tur er den bedste, nemmeste og mest bekvemme måde at se Prag på. Køb dine billetter til Prag Sightseeing Tur her, og oplev Prag på under 3 timer!

Fra 228 kr
Prag Sightseeing Tur Plus

Prag Sightseeing Tur Plus

4.5
(2)

Opdag hele Prag til fods, i bus og til vands! Denne sightseeing tur er vores mest uddybende tur rundt i Prag, og absolut værd et besøg. Bestil billetter til Prag Sightseeing Tur Plus her!

Fra 293 kr
Aften Tur i Prag

Aften Tur i Prag

Nyd alle seværdighederne på denne Aften Tur rundt i Prag og opdag Krizik’s musik-springvand. Køb dine billetter til Aften Tur i Prag incl. Krizik’s springvand her!

Fra 212 kr
Karlstein Borgen

Karlstein Borgen

Et besøg til den berømte Karlstein Borg udenfor Prag er et besøg værd for alle der kommer til Prag. Køb billetter til vores fuld guidede tur til Karlstein Borgen her!

Fra 309 kr
Karlsbad Heldagstur

Karlsbad Heldagstur

Besøg Karlsbad udenfor Prag. Karlsbad er det største og bedst kendte tjekkiske Spa, og hvis du vil besøge denne spa by kan du købe billetter til Karlsbad (Karlovy Vary) nær Prag her!

Fra 520 kr
Prag Segway Tur

Prag Segway Tur

Prag Segway Tur er den sjoveste måde at nyde og se hele Prag på. Du vil have det så morsomt, mens du lærer en masse om det smukke Prag. Køb dine billetter her!

Fra 585 kr
Prag Cykel Sightseeing

Prag Cykel Sightseeing

Prag Cykel Sightseeing er ikke kun en sjov måde at bevæge sig rundt i byen på, det er også en meget interessant måde at nyde Prags mange seværdigheder. Billetter til Prag Cykel Sightseeing her!

Fra 178 kr
I W.A. Mozarts Fodspor

I W.A. Mozarts Fodspor

At gå i W.A. Mozarts fodspor, da den store komponist boede i Prag, er en fantastisk tur. Køb dine billetter til den specielle tur; I W.A. Mozarts Fodspor her!

Fra 224 kr
Det Jødiske Prag

Det Jødiske Prag

Det Jødiske Prag er en guidet tur gennem det interessante og autentiske jødiske kvarter i Prag, inkl. den gamle jødiske kirkegård i Prag. Køb dine billetter her!

Fra 277 kr
Prags Kommunistiske Historie

Prags Kommunistiske Historie

På vores tur Prags Kommunistiske Historie Tur lærer du om Prag i løbet af de kommunistiske år, og besøger de kendte landemærker der stadig eksisterer. Køb dine billetter her!

Fra 198 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv